Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel a speciální směsi bylinek a koření. Doporučujeme podávat teplou cca 60°C (nesmí přejít varem) nebo...
1049
Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Frankovka a speciální směsi bylinek a koření. Ve vůni lze rozeznat silnou medovost a příjemnou ovocitost s...
1048
Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy André a speciální směsi bylinek a koření. Ve vůni lze rozeznat silnou medovost a příjemnou ovocitost s perníkovým...
1047
Vinná medovina patří mezi takzvaná speciální vína. Vyrábí se z vinného moštu, včelího medu a tajnou směsí několika bylinek a koření. Můžete ji podávat jak vychlazenou na 6 - 9 °C, tak i horkou. (ovšem nesmí přejít varem) Nejlepší teplota k podávání je 60 - 70 °C.